ПРВО МЕСТО

Датум: 08. Mart 2013 11:22 Категорија: Достигнућа

Дана 7. марта 2013. године са почетком у 12 часова, у хали спортова у Деспотовцу, одржано је Општинско такмичење из малог фудбала.

          На општинском такмичењу у малом фудбалу, учествовале су све школе из наше општине. У мушкој категорији такмичило се пет екипа а у женској четири екипе. Играло се по Куп систему (по Бергеовим таблицама). Укупно је одиграно седам утакмица.
          Наша женска екипа играла је четврту утакмицу по реду и није успела да се пласира даље јер је изгубила од ОШ ''Деспот Стефан Високи'' из Деспотовца са резултатом 6:0. 
          Школски тим дечака је играо трећу утакмицу против ОШ ''Стеван Синђелић'' из Великог Поповића и победио резултатом 5:0 и пласирали се у финале где их је дочекао тим из  ОШ ''Деспот Стефан Високи''. Играо се квалитетан фудбал, игра је била изједначена, утакмица је завршена нерешеним резултатом 1:1 након чега се приступило извођењу пенала. Након неколико серија извођења пенала екипа наше школе је победила и освојила прво место и пласман на окружно такмичење које ће се реализовати 19. марта у општини Рековац. 
           Вођи екипе, Весни Алексић уручена је ДИПОЛМА за постигнути успех.